Concurs fotogràfic "V Vila de Pedreguer"

Presentem la V edició del concurs fotogràfic "Vila de Pedreguer". En aquesta nova edició comptem amb grans novetats, entre elles l'obertura del concurs a nivell internacional i la participació a través de la nostra web.

  • Tema a concurs: “FOTOGRAFIA URBANA” (es presentarà com a mínim una sèrie de 3 fotografies).
  • Presentació: online.
  • Quota de participació: 5€ (aquesta quota es destinarà a imprimir les fotografies per a la seua valoració final i realitzar una exposició de caràcter itinerant).
  • Termini de presentació: de l'1 d'octubre al 31 de desembre.

 

Pots consultar les bases completes en el següent enllaç: VEURE BASES

Una vegada tingues llistes les teues fotografies pots emplenar el formulari de més a baix. Si tens qualsevol dubte pots contactar amb nosaltres a través de l'email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. escrivint en l'assumpte “Dubtes concurse fotografia V Vila Pedreguer".

Anima't, posa a treballar la teua creativitat i participa! Molta sort a tots i totes!

 

FORMULARI PARTICIPACIÓ V CONCURS FOTOGRÀFIC "VILA DE PEDREGUER"

 

IMPORTANT! Recorda que per a poder enviar les teues fotos al concurs has d'haver abonat prèviament la quota de participació de 5€ en el següent compte bancari (Bankia): “ES35 2038 6280 3360 0011 6904”, indicant en el concepte de la transferència: “V Vila Pedreguer” i el teu nom. En aquest mateix formulari pots enviar-nos el justificant del teu abonament.

Els menors d'edat deuen a més adjuntar una autorització del pare/mare o tutor per a poder participar.

Completa pas a pas TOTS ELS APARTATS DEL FORMULARI:

A) DADES PERSONALS

B) ENVIAMENT D'ARXIUS

Recorda enviar les teues fotografies d'acord amb el que s'estableix en les bases. No oblides adjuntar també el justificant de pagament de la quota i en cas de ser menor d'edat l'autorització del pare/mare o tutor.

Selecciona fitxer
Size limit for each file is 2.00 MB

    C) I FINALMENT...

    La normativa de la RGPD (Reglament General de Protecció de Dades) ens obliga a incloure aquestes dues caselles, assegura't de marcar-les per a poder completar la teua participació.

    ....I llest! Dóna-li al botó "ENVIAR" i hauràs completat la teua participació. Molta sort, gràcies!