AFAP, “suma y sigue”!!

Recentment s'ha donat a conéixer el fallo del jurat del XXIII Concurs fotogràfic Lactància Materna Marina Alta 2019, a càrrec del "Grup Nodrissa".

Continua llegint

  • Visites: 1453

Lliurament de premis X ral·li Fotogràfic "Peñón de Ifach" Calp

El pròxim dissabte 4 de maig tindrà lloc el lliurament de premis del X Ral·li Fotogràfic "Peñón de Ifach", organitzat pel Fotoclub Ifach de Calp. En aquesta edició podrem gaudir de la visió personal de Calp de mà dels 61 fotògrafs participants provinents de diversos llocs de la geografia espanyola.

Continua llegint

  • Visites: 3546

Premiats XV edició Ral·li Fotogràfic Fotoclub Forat

Els dies 8, 9 i 10 de març de 2019 ha tingut lloc la XV edició del Ral·li Fotogràfic “Fotoclub Forat” (Gata de Gorgos). Com ja és tradició l'obertura del concurs va donar començament el divendres dia 8 amb el lliurament d'objectius a fotografiar.

Continua llegint

  • Visites: 1596

Celebració de la quedada fotogràfica AFAP

El passat 2 de març de 2019 celebràrem la quedada fotogràfica. Ha sigut un matí de dissabte especial! Hem compartit anècdotes, riures, coneixements i sobretot la nostra afició per la fotografia.

Continua llegint

  • Visites: 950

Quedada fotogràfica AFAP

Fa ja un temps  que iniciàrem una gran aventura amb la creació de la nostra associació AFAP, que com bé sabeu està oberta a tots els amants i afeccionats a la fotografia. Amb aquesta associació hem pretés des del principi fomentar la nostra passió i establir un punt de trobada entre totes aquelles persones que veuen el món a través de la càmera.

Continua llegint

  • Visites: 957
  • 1
  • 2

AFAP logo

Centre Social Municipal
C/ Ajuntament, 21
03750 PEDREGUER (Alacant)

Ajuntament Pedreguer logo

Subscriu-te al nostre newsletter!!


AFAP © 2020 · diseño/disseny crea1studio