Quedada fotogràfica AFAP

Fa ja un temps  que iniciàrem una gran aventura amb la creació de la nostra associació AFAP, que com bé sabeu està oberta a tots els amants i afeccionats a la fotografia. Amb aquesta associació hem pretés des del principi fomentar la nostra passió i establir un punt de trobada entre totes aquelles persones que veuen el món a través de la càmera.

Descobrir junts detalls meravellosos, enquadraments ocults i capturar escenes impossibles per a oferir una visió diferent del nostre entorn sense importar si plou o fa fred, o si cal alçar-se de bon matí per a aconseguir aqueixa fotografia que teníem en ment... Aquesta és la filosofia que ens impulsa i que volem transmetre a tots: LA PASSIÓ PER LA FOTOGRAFIA.

Per això, i per a continuar amb la nostra labor, des de l’AFAP hem estat treballant per a organitzar una QUEDADA FOTOGRÀFICA i un ESMORZAR DE GERMANOR amb la finalitat de passar  una bona estona junts i com no, asseure'ns a xarrar de les nostres experiències fotogràfiques acompanyats d'un bon esmorzar i… alguna que una altra cervesa! :-D

Ens reunirem el dissabte 2 de març a les 8:30h. en l'aparcament de TERRASSES DE LA TORRE per a la quedada fotogràfica. Posteriorment, a les 10:00h. farem un ben merescut descans per a esmorzar en el mateix restaurant. El preu de l'esmorzar serà de 12€.

Vos animem a assistir ja que estem segurs que passarem un bon matí, a més l'equip de Terrasses de la Torre ha tingut l'amabilitat de posar a la nostra disposició les seues instal·lacions (restaurant, cellers…) i els hides fotogràfics que es troben en l'exterior perquè puguem realitzar fotografies del que desitgem. En resum, apunteu-vos bé la data i deixeu aquest matí lliure per a vindre a la nostra quedada… No teniu excusa!

Finalment i no menys important volem aprofitar per a agrair a Terrasses de la Torre la seua col·laboració i bona disposició des del primer moment a l'hora d'ajudar-nos a organitzar aquest esdeveniment, sense ells no hauria sigut possible…

Recordeu la data, dissabte dia 2 de març a les 8:30h.! Per a confirmar assistència per favor apunteu-vos en la vostra associació fotogràfica local corresponent.

VOS ESPEREM A TOTS!!!

  • Visites: 277

AFAP logo

Centre Social Municipal
C/ Ajuntament, 21
03750 PEDREGUER (Alacant)

Ajuntament Pedreguer logo

 

Subscriu-te al nostre newsletter!!


AFAP © 2020 · diseño/disseny crea1studio