Fes-te soci i entra a formar part d'AFAP!!

Som un grup de gent amb ganes de compartir, ensenyar i sobretot aprendre uns d'uns altres. La nostra associació està oberta a tots!! Beneficia't dels avantatges de ser soci:

  • DESCOMPTES EN TOTES LES NOSTRES ACTIVITATS (cursos, viatges, etc.)
  • ACCÉS A MATERIAL EXCLUSIU (biblioteca, estudi fotogràfic...)
  • BUTLLETÍ AMB ELS ESDEVENIMENTS AUDIOVISUALS MÉS IMPORTANTS

... i molt més!!

Inscripció nou soci

Inscripció nou soci

25€ /any

Renovació de soci

Renovació de soci

15€ /any

* Els diners que recaptem de les quotes de soci s'inverteix íntegrament en les activitats i recursos de l'associació, amb la finalitat d'oferir-te els millors avantatges possibles com a afiliat.

Pots apuntar-te en el formulari situat al final d'aquesta pàgina.

A continuació tens un resum de tot el que des de AFAP podem oferir-te:


Activitats

Activitats

  • Cursos orientats a la fotografia i al vídeo, de diferents nivells d'aprenentatge i temàtiques per a ensenyar a realitzar i editar fotos amb programes com per exemple Adobe Photoshop i Lightroom i també a gravar i editar vídeo.
  • Eixides fotogràfiques per diferents zones de la comarca de la Marina Alta i també a altres llocs fora de la província.
  • Concursos de fotografia, organitzats per l'Associació o bé en col·laboració amb altres entitats.
  • Conferències: contactem amb professionals del sector audiovisual perquè acudisquen a explicar-nos diferents aspectes del seu treball, tècniques exclusives, etc. Organitzem els esdeveniments en funció de la seua disponibilitat, però sempre intentem que siguen en dates que vinguen bé a la majoria dels nostres socis i amics.

Material didàctic

Material didàctic

  • Estudi fotogràfic: (només per a socis): En la nostra seu hi ha un estudi prou complet perquè pugues practicar amb ell. Si mai has tingut l'oportunitat de realitzar aquest tipus de fotografia t'encantarà jugar amb les llums, els fons... en fi, tot el que se t'ocórrega, el límit és la teua imaginació!!
  • Impressora: Tenim una impressora CANON PRO 1 professional perquè pugues imprimir les teues fotos amb gran qualitat. La grandària màxima d'impressió és A3 (29,7x42cm) a sang. Pots encarregar les teues còpies per un preu simbòlic; les recaptacions les destinem a comprar paper fotogràfic i les tintes necessàries amb el propòsit que la impressora estiga en funcionament i disponible per a tots.
  • Biblioteca interna (només per a socis): composta per llibres, revistes i tot el material que hem recopilat d'interés perquè estiga accessible als nostres socis i puguen gaudir d'ella. La nostra idea és anar ampliant-la a poc a poc i arribar a tindre una col·lecció interessant i sobretot útil!!


Sí, vull ser soci!!

Emplena el següent formulari amb les teues dades i ens posarem en contacte amb tu immediatament:

AFAP logo

Centre Social Municipal
C/ Ajuntament, 21
03750 PEDREGUER (Alacant)

Ajuntament Pedreguer logo

Subscriu-te al nostre newsletter!!


AFAP © 2020 · diseño/disseny crea1studio