V concurs "Vila de Pedreguer"

El concurs fotogràfic "Vila de Pedreguer" va sorgir fa 5 anys com un projecte de la nostra associació AFAP, comptant amb l'ajuda de diversos patrocinadors, entre ells l'Ajuntament de Pedreguer. En edicions anteriors la temàtica del concurs se centrava exclusivament a Pedreguer i els seus voltants. Els premis s'establien sobre la base de diferents categories, com eren paisatge, tradicions, fotografia urbana, etc.

No obstant, aquest any 2019 hem decidit donar-li un gir de 180 graus. Hem obert el concurs a nivell nacional i hem establit un únic tema, “FOTOGRAFIA URBANA”. Els concursants havien d'enviar col·leccions compostes per tres fotografies (amb un màxim de 3 col·leccions per participant), exclusivament amb la temàtica que hem esmentat. A conseqüència d'això hem passat de tindre una mitjana de 15 participants i 50 fotos en edicions anteriors a rebre 585 fotografies aquest any de 85 participants, de llocs tan diversos com Madrid, Barcelona, Guipúscoa o Cadis, per esmentar alguns. Com veieu els resultats parlen per si sols...

Volem destacar la gran qualitat de TOTES les fotografies que els concursants han enviat, ha sigut tot un plaer per a la vista l'haver comptat amb uns treballs tan excepcionals! Estem molt agraïts i per descomptat animem a tots a participar en l'edició de l'any que ve. MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS PARTICIPANTS!

Fuse

Espai Cultural · C/ Mestre Serrano 31 baix · 03750 Pedreguer (Alacant)

Suscríbete a nuestro newsletter / Subscriu-te al nostre newsletter
Copyright © AFAP
Diseño/disseny CREA1STUDIO