cartell VI edició Vila de pedreguer

VI concurs "Vila de Pedreguer"

Per a aquells que no ho sabeu el concurs fotogràfic "Vila de Pedreguer" va sorgir fa 6 anys com un projecte de la nostra associació AFAP, comptant amb l'ajuda de diversos patrocinadors, entre ells l'Ajuntament de Pedreguer. En edicions anteriors la temàtica del concurs se centrava exclusivament en Pedreguer i els seus voltants. Els premis s'establien sobre la base de diferents categories, com eren paisatge, tradicions, fotografia urbana, etc.

No obstant, en el 2019 vam decidir donar-li un gir de 180 graus, obrint el concurs a nivell nacional i hem establit un únic tema, “FOTOGRAFIA URBANA”. Els concursants havien d'enviar col·leccions compostes per tres fotografies (amb un màxim de 3 col·leccions per participant), exclusivament amb la temàtica que hem esmentat. A conseqüència d'això la participació ha augmentat considerablement:

  • En les primeres edicions, amb la temàtica de Pedreguer teníem una mitjana de 15 participants i 50 fotos.
  • En la cinquena edició de 2019 la participació va augmentar considerablement, passant a tindre 585 fotografies de 85 participants, de llocs tan diversos com Madrid, Barcelona, Guipúscoa o Cadis, per esmentar alguns.
  • En la sisena edició de 2020 vam tindre 534 fotografies de 84 participants, destacant l'obertura del concurs a nivell internacional, amb participants de països com Portugal, Països Baixos, la Xina o Mèxic.


Aquesta sisena edició ha estat marcada per la pandèmia de la COVID. Va suposar un repte per a la nostra Associació, impedint que poguérem celebrar el concurs d'una manera presencial. Però gràcies a l'esforç, la col·laboració de tota l'organització i jurat, i també a l'ajuda de les noves tecnologies, vam poder dur a terme amb èxit la nostra tasca i aconseguir desenvolupar el concurs satisfactòriament.

És clar, no podem oblidar-nos dels nostres patrocinadors: l'Ajuntament de Pedreguer, ROLSER i Baleària, que igualment ens han mostrat el seu suport i ens han animat a continuar amb el concurs malgrat les circumstàncies.

I ja finalment volem agrair a TOTS els concursants que heu pres part en aquesta sisena edició, ja que sou el pilar fonamental d'aquest concurs. Sense vosaltres no hi hauria concurs, per això vos animem a continuar participant en la nostra nova edició que posarem en marxa molt prompte.

Gràcies a tots!

Fuse

Espai Cultural · C/ Mestre Serrano 31 baix · 03750 Pedreguer (Alacant)

Suscríbete a nuestro newsletter / Subscriu-te al nostre newsletter
Copyright © AFAP
Diseño/disseny CREA1STUDIO