Jurat V concurs fotogràfic Vila de Pedreguer 2019

El jurat de la V edició ha estat compost per:
Rodrigo Roher

RODRIGO ROHER

Llicenciat en Comunicació Audiovisual, diplomat en Treball Social i amb estudis en Belles arts. És fotògraf especialitzat en fotografia de carrer, viatges i documental. El seu treball ha obtingut diversos reconeixements nacionals i internacionals, com a Finalista del Lensculture 2018 o el Streetfoto San Francisco en 2019. Les seues obres s'han exposat en llocs com Brussel·les, Arles, San Francisco, Madrid... etc. És col·laborador habitual amb Fujifilm Espanya i ha donat xarrades i workshops de fotografia de carrer i viatges en llocs com FITUR, La Fnac Callao, la Reial Societat Fotogràfica de Madrid, etc. Rodrigo ha sigut durant més de dos anys membre del Col·lectiu de Fotografia de Carrer ”El Carrer és Nostre” i jurat en diversos certàmens.

Pots conéixer més sobre el seu treball en els següents canals:

www.rodrigoroher.com

logo instagram @rodrigoroher

PABLO CAULÍN

Llicenciat en Belles arts i Diplomat en Fotografia Contemporània. És artista i fotògraf creatiu especialitzat en arquitectura i producte. Després d'una llarga trajectòria en el món de l'art contemporani, en 2012 va decidir centrar-se en la creació de Caulinphoto: estudi de fotografia i acadèmia de formació, que ha comptat amb més de 600 alumnes des que va ser fundada. El seu treball fotogràfic ha sigut publicat en múltiples revistes com a TAPES, 1-PLUS, FRAME, VOGUE, AD, SINGULARS i DESIGN BOOM entre altres. Ha format part en equips de treball que han sigut guardonats amb premis tan importants com el German Design Award, Laus, A´Design Award i Hospitality Design, per esmentar algun d'ells. Paral·lelament ha creat i dirigit projectes com THE HERE GALLERY i PHOTONAUTA, que aposten per visibilitzar i compartir la fotografia amateur.

Pots seguir el seu treball en els següents mitjans:

www.caulinphoto.com
www.theheregallery.com
www.photonauta.io
logo facebook caulinphoto
logo instagram @caulinphoto

Pablo Caulín
Nicolas Lopez

NICOLÁS LÓPEZ

És membre destacat del Club Fotogràfic d'Alacant, actuant alhora com a coordinador del Grup de Fotografia de Carrer pertanyent a aquest mateix club. Es defineix a si mateix com un “fotògraf amateur apassionat per la street photography”, encara que cultiva i desenvolupa la seua passió per aquesta mena de fotografia des de fa més de 5 anys. De formació autodidacta, Nicolás és habitual de tallers i altres esdeveniments relacionats amb la fotografia urbana.

Pots seguir el seu treball principalment a través d'Instagram:

logo instagram @lopnicolas

Fuse

Espai Cultural · C/ Mestre Serrano 31 baix · 03750 Pedreguer (Alacant)

Suscríbete a nuestro newsletter / Subscriu-te al nostre newsletter
Copyright © AFAP
Diseño/disseny CREA1STUDIO